Wagenpark

Wij beschikken over moderne, milieuvriendelijke en goed onderhouden voertuigen. Alle in te zetten machines zijn geselecteerd op de uitstoot van C02 en verbruik binnen stedelijk gebied.

Onze moderne stadscombinaties zijn speciaal gerealiseerd voor de maximale aslastbeperking van 1 ton. De voertuigen zijn voorzien van efficiënte route-volgsystemen die exact bijhouden wat het verbruik is per chauffeur. Op deze wijze proberen wij als bedrijf zo efficiënt mogelijk met de opdrachtgever mee te denken.

Wij beschikken over diverse machines, van een mini tractor tot een zuigwagen met 10m3 vuilwater inhoud, op deze wijze kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze opdrachtgever. Ieder voertuig is voorzien van een hightech rioolcamera met traceerfuncties. Hierdoor sporen wij snel de problemen op in de binnen- en buitenriolering.

Als bedrijf proberen wij mee te gaan met de tijd. Innovatie is een herkenbaar woord binnen onze organisatie. Wij staan voor efficiency, snelheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

 

 

 

Adresgegevens

Bezoekadres:
Alendorperweg 2A
3451 GM Vleuten

Postadres:
Veenendaalsestraatweg 53
3921 EB Elst

Contact

Telefoon (07:00uur - 16:00uur):
030-290 14 48

Telefoon (24/7):
030-207 21 15

E-mail:
info@willemseninfrabv.com

certifcaten

certificatie new willemsen infra bv

willemsen logo klein