Bestrijding eikenprocessierups Willemsen Infra B.V.

De eikenprocessierups veroorzaakt veel overlast voor u en uw huisdieren. Willemsen Infra B.V. kan deze overlast voor u wegnemen door adequaat te handelen. Willemsen Infra werkt voor zowel overheid als particulier en is gecertificeerd in het verwijderen van de vervelende eikenprocessierupsen.

Waarom Willemsen Infra B.V.

  • Deskundig & gecertificeerd personeel

  • Snel & efficiënt

Wat is eigenlijk een processierups?

De eikenprocessierups is een rups die vooral de laatste jaren erg actief is in Nederland. De processierups is te herkennen aan zijn grijs- groene kleur en lange haren. Deze haren noemt men de brandharen, de haren zorgen voor overlast zodra ze in contact komen met uw huid. De symptomen zijn te herkennen aan jeuk, bultjes en oogklachten.

De processierupsen bevinden zich vaak aan de zonnige kant van de eikenstam en zijn gemakkelijk te herkennen aan het dichte spinsel van vervellingshuiden en uitwerpselen.

Wanneer zijn ze actief en hoe snel kan Willemsen Infra u helpen?

De eitjes komen uit in het voorjaar maar vormen op dat moment nog geen gevaar voor de gezondheid. De overlast ontstaat zodra de rupsen brandharen krijgen, dit gebeurt veelal in de periode mei tot en met september. De exacte momenten liggen aan de weersomstandigheden. Zodra de rupsen zichtbaar zijn kan er gestart worden met de bestrijding.

In het jaar 2020 is Willemsen Infra voornamelijk actief in de regio Utrecht (Gemeente Utrecht tot en met Gemeente Ede). Er zal zoveel mogelijk geprobeerd worden binnen 3 werkdagen aan uw aanvraag te voldoen. U kunt contact opnemen met de planning via 030-290 1448 voor een prijsopgave en een afspraak voor verwijdering in te plannen. Geef aub aan of het gaat om een boom die machinaal bereikbaar is of dat er gewerkt moet worden met een losse verwijderingsploeg.

Laat de zomer niet verpesten door de vervel(l)ende rupsen!

Adresgegevens

Bezoekadres vestiging Utrecht:
Hudsondreef 6
3565 AV Utrecht

Bezoekadres vestiging Ede:
Ohmstraat 2
6716 BB Ede

Postadres:
Hudsondreef 6
3565 AV Utrecht

Contact

Telefoon:
030-290 14 48

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.certificaten

certificatie new willemsen infra bv

 

Copyright ©2018 Willemsen Infra. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie & CMS: Le-Design Grafisch Design Bureau