WILLEMSEN INFRA BV IS UW RIOOLSPECIALIST

Willemsen Infra BV is een allround bedrijf op het gebied van infra. Al jarenlang werken wij met enthousiasme aan diverse projecten in de grond-, weg- en waterbouw.

Wij voeren al enige jaren calamiteitwerkzaamheden uit voor o.a. Gemeente Rhenen en Gemeente Utrecht. Wij herstellen, onderhouden en realiseren vakkundig riolering, straat- en saneringswerkzaamheden.

Snelheid, deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiency en netheid zijn onze kernwoorden

Door de inzet van vakkundig en ervaren personeel en het gebruik van moderne materialen breidt Willemsen Infra BV het gespecialiseerde takenpakket steeds verder uit. Zodoende zijn wij in staat om in te spelen op de eisen, die vanuit de markt aan ons worden gesteld. Door mee te bewegen met de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij flexibel opereren en tevens bijdragen aan de verdere ontwikkeling van vakmanschap en ervaring.

Bij Willemsen Infra BV draait alles om kwaliteit. Dat beloven we niet alleen, dat garanderen we ook.

Ons bedrijf is ISO 9001:2015, ISO 14001, BRL SIKB 7000 protocol 7001 en VCA** gecertificeerd. Desondanks stellen we onze uitvoerende medewerkers voortdurend in de gelegenheid om hun kennis en vakkundigheid door nascholing en training te vergroten. Daardoor verzekert het bedrijf zich van inzicht en toepassing van de nieuwste technologische en innovatieve ontwikkelingen, want stilstand zien wij als achteruitgang.

Door het ontwikkelen van innovaties is o.a. Wikrib ontstaan. Wikrib is een applicatie voor het registreren en digitaliseren van gegevens voor een transparante en real-time overdracht naar de opdrachtgever.

'Vertrouwen is goed, Wikrib is beter' - Kijk voor meer informatie op www.wikrib.com

Als groeiende organisatie staan wij open voor al uw vragen, maar ook voor adviezen en kritische kanttekeningen. Immers, u als opdrachtgever en wij als bedrijf hebben hetzelfde doel voor ogen: een goed eindresultaat, waar we samen trots op kunnen zijn.

Adresgegevens

Bezoekadres vestiging Utrecht:
Hudsondreef 6
3565 AV Utrecht

Postadres:
Hudsondreef 6
3565 AV Utrecht

 

 

Contact

Telefoon:
030-290 14 48

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



certificaten

Copyright ©2018 Willemsen Infra. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie & CMS: Le-Design Grafisch Design Bureau