Skip to main content
  030-2901448
  info@willemseninfrabv.com

Willemsen Infra B.V. uw specialist in rioolinstallaties

Om uw rioolstelsel efficiënt te laten werken en de kans op storingen en reparatiekosten te verkleinen, is regelmatig preventief onderhoud aan uw installaties essentieel. Willemsen Infra B.V. voert preventief en correctief onderhoud uit aan een breed scala aan installaties, waaronder drukrioolgemalen, drukrioolgemalen op het water, hoofdgemalen , bergbezinkbassins en leidingen en vacuüminstallaties.

Ons team van onderhoudsmonteurs werkt dagelijks met geavanceerde hulpmiddelen om onderhoudsinspecties uit te voeren. Ze beschikken over de benodigde kennis en ervaring om het onderhoud aan pompinstallaties effectief uit te voeren.

Preventief onderhoud

Natuurlijk is het van groot belang om storingen, vooral bij installaties met een hoog risico, zoveel mogelijk te voorkomen. Kwalitatief goed onderhoud is hierbij essentieel. Bij preventief onderhoud gaat het erom tijdig in te grijpen bij mogelijke knelpunten. We wachten niet tot er een defect optreedt, maar anticiperen hierop en vermijden zo mogelijke problemen.

Door onze onafhankelijke positie in de markt beschikken we over uitgebreide kennis van verschillende fabricaten en merken. Onze medewerkers zijn dan ook bekwaam in het uitvoeren van werkzaamheden aan diverse soorten installaties. Bovendien hebben we een ruime voorraad aan onderdelen, waardoor de meeste reparaties snel kunnen worden uitgevoerd.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs en hun continue bijscholing, beschikken zij over een hoog kennisniveau. Deze expertise, gecombineerd met onze brede kennis, waarborgt dat het onderhoud deskundig wordt uitgevoerd.

Correctief onderhoud

Wanneer tijdens de inspectie een defect wordt vastgesteld, of wanneer er een zeer grote kans op een defect op korte termijn is, kunt u erop vertrouwen dat onze monteurs snel in actie zullen komen. Samen met u zullen ze bespreken welke reparatie nodig is. Vooral bij installaties waarvan de prioriteit hoog is, is het van groot belang om niet te wachten tot er een noodsituatie ontstaat, maar direct tot reparatie over te gaan.

Onze monteurs beschikken over volledig uitgeruste voertuigen met voldoende voorraad om de meeste reparaties ter plaatse uit te voeren. In bijzondere gevallen kan een noodreparatie noodzakelijk zijn.

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Willemsen infra B.V. hoog in het vaandel. Ons advies is altijd gericht op het creëren van hoogwaardige installaties die probleemloos functioneren. Bij reparaties denken we met u mee om de juiste keuze te maken voor materialen en/of onderdelen, met als doel de continuïteit van uw installaties te waarborgen.

Onze
opdrachtgevers